beta
Tools
Top Trending Channels
Explore the fastest-growing YouTube channels
Optimal Posting Time
Find the best time to post.
Trending YouTube Niches
Explore the most popular and emerging YouTube niches
Distribution of Channels by Year
Distribution of Trending YouTube Channels by Year
Top Performing Categories
Discover top-viewed categories.
Keyword Generator
Generate Video Keywords
Channel Stats By Countries
Channel Stats By Countries for Views/Count
Tag Generator
Generate Video Tags
Yearly Trends in Category Viewership
Category Viewership Trends Over the Years
Compare
Compare YouTube Channels: Channel A vs Channel B
YouTube Monetization Checker
Verify if your YouTube channel is eligible for monetization.
Top List
Best Youtube Channels
Global
Top 50 YouTube Channels
Top 100 YouTube Channels
Top 500 YouTube Channels
Top 100 Channels by Country
United States
U. Kingdom
Canada
India
Brasil
Philippines
Germany
Australia
Japan
Spain
France
Turkey
Top 100 Channels by Category
People & Blogs
Gaming
Entertainment
Music
Education
Howto & Style
Travel & Events
Sports
Film & Animation
Science & Technology
Autos & Vehicles
Comedy
News & Politics
Pets & Animals
Nonprofits & Activism
Help
About
FAQ
More Views FAQ
Support
Light
Dark
System
Sign In
50 Latest YouTube Videos by ArulPeratral அருள்பேராற்றல்
Tools & Insights
Detailed Analysis
Channel Summary
Compare
Monetization Checker
Order By:
Newest First
Oldest First
Most Viewed
Least Viewed
Most Liked
Least Liked
Date
Video
Views
Likes
Comments
Est. Earnings
Feb 12th, 2022
வாழ்வில் வளம் பெற (Improved Audio) - வேதாத்திரி மகரிஷி Valvil Valam Peara - Vethathiri Maharishi
5,546
77
5
$1.39 - $22.19
Feb 12th, 2022
முப்பாழ் இயற்கை நியதி(Improved Audio)- வேதாத்திரி மகரிஷி Muppal Eyarkai Niyathi-Vethathiri Maharishi
8,956
153
13
$2.24 - $35.83
Feb 6th, 2022
குண்டலினி (Improved Audio) - வேதாத்திரி மகரிஷி Kundalini - Vethathiri Maharishi
9,582
177
11
$2.4 - $38.33
Feb 6th, 2022
சூக்கும பயணம் (Improved Audio) - வேதாத்திரி மகரிஷி Sukuma Payanam - Vethathiri Maharishi
13,215
253
12
$3.3 - $52.87
Jan 22nd, 2022
ஜடமும் ஜீவனும் (Improved Audio) - வேதாத்திரி மகரிஷி Jadamum Jeevanum - Vethathiri Maharishi
6,997
92
7
$1.75 - $27.99
Jan 22nd, 2022
காந்த வழி இறைநிலை விளக்கம் (Improved Audio) - வேதாத்திரி மகரிஷி Kantha Vazhi Irainilai Vilakkam
9,702
154
9
$2.43 - $38.81
Jan 18th, 2022
ஆன்மாவும் மனமும், அன்பும் கருணையும் (Improved Audio) - வேதாத்திரி Anmavum Manamum, Anbum Karunaiyum
9,615
123
10
$2.4 - $38.47
Jan 18th, 2022
அருள், ஈகை, காயகல்ப பெருமை (Improved Audio) - வேதாத்திரி மகரிஷி Arul, Ikai, Kayakalpap Perumai
3,900
64
5
$0.98 - $15.6
Jan 18th, 2022
அதிர்வும் முதிர்வும் (Improved Audio) - வேதாத்திரி மகரிஷி Athirvum Muthirvum - Vethathiri Maharishi
12,763
179
6
$3.19 - $51.06
Jan 18th, 2022
ஐந்து படிகள், வாழ்க்கை தத்துவம், நன்றி உணர்வு (Improved Audio) - வேதாத்திரி மகரிஷி
9,652
136
10
$2.41 - $38.61
Nov 30th, 2021
ஆசை சீரமைத்தல் - K.G.சாமி (Improved Audio) Aasai Seeramaithal - K.G.Sami
1,079
21
4
$0.27 - $4.32
Nov 30th, 2021
நன்மையும் தீமையும் நமக்குள்ளே - K.G.சாமி (Improved Audio) Nanmaiyum Theemaiyum Namakulea - K.G.Sami
1,413
20
0
$0.35 - $5.65
Nov 24th, 2021
இறைவழி வாழ்தல் (Improved Audio) - வேதாத்திரி மகரிஷி Iraivali Valthal - Vethathiri Maharishi
5,138
75
1
$1.28 - $20.56
Nov 24th, 2021
சிந்தனையோர் வழி வாழ்வு (Improved Audio) - வேதாத்திரி மகரிஷி Sinthanaiyor Vali Valvu - Vethathiri
2,955
40
3
$0.74 - $11.82
Nov 15th, 2021
கடவுளும் கருமையமும் (Improved Audio) -வேதாத்திரி மகரிஷி Kadavulum Karumaiyamum- Vethathiri Maharishi
8,897
103
8
$2.22 - $35.59
Nov 15th, 2021
ஈர்ப்பு விதி (Improved Audio) - வேதாத்திரி மகரிஷி Erppu Vithi - Vethathiri Maharishi
2,316
29
2
$0.58 - $9.27
Nov 15th, 2021
இறைநிலை இரகசியம் (Improved Audio) - வேதாத்திரி மகரிஷி Erainilai Eragasiyam - Vethathiri Maharishi
4,856
69
7
$1.21 - $19.43
Nov 15th, 2021
விஞ்ஞானம் மெய்ஞ்ஞானம் (Improved Audio) - வேதாத்திரி மகரிஷி Vignanam Meignanam - Vethathiri Maharishi
2,111
34
0
$0.53 - $8.45
Nov 15th, 2021
ஏழு சம்பத்துகள் (Improved Audio) - வேதாத்திரி மகரிஷி Ealu Sambathukal - Vethathiri Maharishi
2,364
47
4
$0.59 - $9.46
Nov 9th, 2021
கருமைய தூய்மை, அறிவை அறிதல், கல்வி (Improved Audio) - வேதாத்திரி மகரிஷி
5,271
82
7
$1.32 - $21.09
Nov 9th, 2021
ஞானம் மனிதன் கோள்கள்(Improved Audio) -வேதாத்திரி மகரிஷி Gnanam Manithan Kolgal- Vethathiri Maharishi
2,766
39
4
$0.69 - $11.07
Nov 1st, 2021
நமக்குள் இறைவன் (Improved Audio) - வேதாத்திரி மகரிஷி Namakkul Iraivan - Vethathiri Maharishi
1,156
22
1
$0.29 - $4.62
Nov 1st, 2021
விடுதலை (Improved Audio) - வேதாத்திரி மகரிஷி Viduthalai - Vethathiri Maharishi
3,395
67
4
$0.85 - $13.58
Nov 1st, 2021
பிரபஞ்ச ஒருங்கிணைப்பு(Improved Audio)- வேதாத்திரி மகரிஷி Prabanja Orunkinaippu- Vethathiri Maharishi
954
21
2
$0.24 - $3.82
Nov 1st, 2021
நல்லொழுக்கம் மற்றும் வாழ்க்கை (Improved Audio) - வேதாத்திரி மகரிஷி Nallolukkam matrum Vazhkkai
1,145
25
5
$0.29 - $4.58
Oct 29th, 2021
சிக்கலுக்கு தீர்வு Part-2 (Improved Audio)- வேதாத்திரி மகரிஷி Sikalukku Thervu- Vethathiri Maharishi
625
11
1
$0.16 - $2.5
Oct 29th, 2021
சிக்கலுக்கு தீர்வு Part-1(Improved Audio) - வேதாத்திரி மகரிஷி Sikalukku Thervu -Vethathiri Maharishi
641
11
1
$0.16 - $2.56
Oct 29th, 2021
சிந்தனையோர் வழி வாழ்வு சிறப்புணர்ந்த பெண் மதிப்பு (Improved Audio) - வேதாத்திரி மகரிஷி
486
4
2
$0.12 - $1.94
Oct 28th, 2021
உடல் ஆன்மா ஜீவ காந்தம் மனம் Part-2(Improved Audio)- வேதாத்திரி மகரிஷி Udal Aanma Jeeva Kandham Manam
515
7
0
$0.13 - $2.06
Oct 28th, 2021
இறைநிலை விளக்கம் (Improved Audio) - வேதாத்திரி மகரிஷி Irainilai Vilakkam - Vethathiri Maharishi
1,192
10
0
$0.3 - $4.77
Oct 28th, 2021
உடல் ஆன்மா ஜீவ காந்தம் மனம் Part-1(Improved Audio)- வேதாத்திரி மகரிஷி Udal Aanma Jeeva Kandham Manam
546
10
1
$0.14 - $2.18
Oct 28th, 2021
சீர்காந்த நிலை விளக்கம் (Improved Audio) - வேதாத்திரி மகரிஷி Seerkantha Nilai Vilakkam - Vethathiri
337
5
0
$0.08 - $1.35
Oct 28th, 2021
உடற்பயிற்சி விஞ்ஞான விளக்கம் (Improved Audio) - வேதாத்திரி மகரிஷி Udarpayerchi Vingna Vilakkam
1,079
31
3
$0.27 - $4.32
Oct 27th, 2021
இயற்கை தத்துவம் (Improved Audio) - வேதாத்திரி மகரிஷி Eyarkai Thathuvam - Vethathiri Maharishi
1,149
15
0
$0.29 - $4.6
Oct 27th, 2021
ஆன்மீகமும் அறிவியலும்(Improved Audio) - வேதாத்திரி மகரிஷி Aanmigamum Ariviyalum-Vethathiri Maharishi
552
8
3
$0.14 - $2.21
Oct 26th, 2021
ஆறாவது அறிவின் திறனும் பிறவிப் பயன் பெறுதலும் (Improved Audio) - வேதாத்திரி மகரிஷி
1,221
24
3
$0.31 - $4.88
Oct 26th, 2021
இன்பமும் துன்பமும் (Improved Audio) - வேதாத்திரி மகரிஷி Inbamum Thunbamum - Vethathiri Maharishi
526
9
1
$0.13 - $2.1
Oct 26th, 2021
கண்ணாடி பயிற்ச்சி விளக்கம்(Improved Audio) - வேதாத்திரி மகரிஷி Kannadi Payirchi-Vethathiri Maharishi
2,853
31
0
$0.71 - $11.41
Oct 26th, 2021
ஜீவ காந்த பெருக்கம்(Improved Audio) - வேதாத்திரி மகரிஷி Jeevakantha Pearukkam - Vethathiri Maharishi
394
6
1
$0.1 - $1.58
Oct 26th, 2021
ஆலய வழிபாடு (Improved Audio) - வேதாத்திரி மகரிஷி Aalaya Vazhipadu - Vethathiri Maharishi
621
10
2
$0.16 - $2.48
Oct 26th, 2021
இறைவன் என்பது உண்மையில் எது (Improved Audio) - வேதாத்திரி மகரிஷி Eraivan Enbathu Unmaiyil Ethu
297
5
0
$0.07 - $1.19
Oct 25th, 2021
பேரின்ப களிப்பு- வேதாத்திரி மகரிஷி பாடும் பாடல்கள் The Ecstasy of Enlightenment-Vethathiri Maharishi
840
17
0
$0.21 - $3.36
Oct 22nd, 2021
அறிவுத்திருக்கோயில் திறக்கப்பட்ட 1990 களில் ஆழியார் Temple of Consciousness, Aliyar during 1990's
1,278
24
4
$0.32 - $5.11
Oct 22nd, 2021
சிறப்பு பேராசிரியர் பயிற்சி (Improved Audio) - வேதாத்திரி மகரிஷி Professor Refreshment Course
979
17
6
$0.24 - $3.92
Oct 22nd, 2021
பிரம்ம ஞானம் (Improved Audio) - வேதாத்திரி மகரிஷி Brahma Gnanam - Vethathiri Maharishi
7,745
162
5
$1.94 - $30.99
Oct 22nd, 2021
உடற்பயிற்சியும் அதன் அவசியமும்(Improved Audio) - வேதாத்திரி மகரிஷி Udarpairchiyum Athan Avasiyamum
2,888
29
4
$0.72 - $11.55
Oct 22nd, 2021
பெண்ணின் பெருமை(Vol-2) - வேதாத்திரி மகரிஷி (Improved Audio) Pennin Perumai - Vethathiri Maharishi
1,321
28
5
$0.33 - $5.28
Oct 22nd, 2021
சினம் தவிர்த்தல்(Vol-2) - வேதாத்திரி மகரிஷி (Improved Audio) Sinam Thavirthal- Vethathiri Maharishi
977
15
3
$0.24 - $3.91
Oct 22nd, 2021
நான் யார்? - வேதாத்திரி மகரிஷி (Improved Audio) Naan Yaar - Vethathiri Maharishi
49,279
848
37
$12.32 - $197.15
Oct 14th, 2021
கருமைய விளக்கம் - வேதாத்திரி மகரிஷி (Improved Audio) Karumaiya Vilakkam - Vethathiri Maharishi
2,041
42
2
$0.51 - $8.17
This website uses cookies to improve your experience and provide personalized content. By using this site, you agree to the use of cookies. For more information, please review our
Cookie Policy
.
I agree